Great Ideas start with Coffee

Konsept is een grafisch ontwerpbureau te Bilzen (Limburg) voor zowel particulieren als bedrijven. Wij werken met evenveel passie voor grote als kleine projecten & ondernemers. Elke opdracht wordt gezien als een uitdaging om uw boodschap de gepaste vorm te geven, en er mag al eens buiten de lijntjes gekleurd worden.

KONSEPT GEEFT UW IDEEËN VORM !

Vormgeving is vaak zo belangrijk, een beeld zegt vaak meer dan woorden. Wij vertalen uw concept of geheel van ideeën naar een origineel ontwerp. Ontwerpen betekent samenwerken, zo geeft Konsept een sterke expressie aan uw idee of project. Originele creaties voor uw on- en offlinecommunicatie, van kleinschalige opdrachten tot het ontwikkelen van een huisstijl voor bedrijven.

Ook zin in goed design? Aarzel niet, contacteer ons en deel je verhaal.

Een nieuwe zaak of product? Lancering van een campagne of een restyling van je bestaande logo? Wij ontwerpen of hertekenen je logo en passen het toe op bijhorende huisstijldragers.

 

We verdiepen ons zo ruim en goed mogelijk in de creatie en afwerking waarbij Branding en Drukwerk centraal staan, maar waarbij uw website niet wordt vergeten. Een greep uit ons aanbod: grafisch ontwerp & advies | logo & huisstijl | folders | brochures | uitnodigingen | magazines |  flyers |  affiches| catalogi | POS materiaal | packaging | signalisatie | buitenreclame | campagnes & creatieve concepten…

Een folder, flyers, menukaart, verpakking, display, uitnodiging, brochures, magazine of een boek.

Wij verzorgen het ontwerp en de lay-out en zoeken de juiste oplossing voor al je druk- en printwerk. Hiervoor werken we samen met kwalitatieve drukkerijen en leveranciers.

Mag het iets groter zijn? Roll-up banners, vlaggen, spandoeken, etalagestickers, wagenbelettering, …

Wij zoeken de juiste oplossing van ontwerp tot levering.

U wilt uw producten en diensten aanbieden of een webshop opstarten. Konsept ontwerpt stijlvolle websites die vooral gebruiksvriendelijk zijn naar de eindgebruiker. Met de huisstijl van uw bedrijf zorgen wij er voor dat uw website de juiste uitstraling heeft. Webdesign zoals u het wil!

UW DIGITALE VISITEKAARTJE

Of u nu een bedrijf, KMO of zelfstandige bent, een website hoeft niet altijd duur te zijn. Konsept biedt diverse websitepakketten aan voor groot en klein. Tevens kunnen wij u helpen met uw domeinnaam en hosting(pakket).

Op zoek naar foto’s voor je huwelijk, communie, een green screen photobooth op uw bedrijfsevenement of een professionele dronefotograaf.

In wisselwerking met een van onze fotografen leggen we uw moment vast. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Een verpakking moet uw bedrijf goed positioneren en de juiste merkwaarden uitstralen. Met specifieke eisen voor kleur, vorm en materiaal kunnen we hiermee aan de slag.

MAAK VAN JE VERPAKKING EEN BLIKVANGER

Konsept ontwerpt verpakkingen die gezien worden, die de klant overtuigen om uw product te kopen. Want daar draait het tenslotte om. Dit zowel voor nieuwe verpakkingen alsook een nieuwe layout voor bestaande verpakkingen.

Geen eigen grafische afdeling binnen je bedrijf of heb je een extra dtp’er nodig? Als freelancer kan dit zowel in het bedrijf als op afstand. Zowel losse en tijdelijke opdrachten maar ook vaste samenwerkingen op regelmatige basis.

Wil je graag samenwerken, contacteer ons via info@konseptvormgeving.be of vul onderstaand contactformulier in.

WORK PROCESS

KENNISMAKING

Bij een kopje koffie luisteren we graag naar uw verhaal, wij willen zoveel mogelijk te weten komen over uw project, uw klanten, uw organisatie, uw merk…

Hoe brengen we jouw boodschap bij jouw doelgroep? We overlopen het volledige project en maken een globale planning op, bepalen de projectaanpak, indicatie van een tijdsinschatting. Dit alles vertalen we naar een vrijblijvende prijsofferte.

CONCEPT

Na goedkeuring van de offerte werken we een (of meerdere) concept(en) uit. We ontwikkelen een layout die als basis zal worden gebruikt voor het verdere ontwerpproces.

We hechten enorm veel belang aan persoonlijk contact en feedback. Zo proberen we u zo goed mogelijk te betrekken bij alle ontwikkelingen, van brainstormsessie tot afgewerkt product.

UITVOERING

We hechten véél belang aan de uitvoering en ontwikkeling van de ontwerpen en gebruiken hiervoor een breed netwerk van partners met aansluitende expertises.

We werken samen met een aantal drukkerijen, elk met hun specialiteiten. Het drukprocedé wordt op de voet gevolgd en we zorgen dat alles perfect worden opgeleverd.

Ook voor webontwerp en digitale media werken we samen met experten zodat uw website, banner, enz. er op elke computer goed uitziet.

HAPPY CLIENT

Le moment suprème!

Na een geslaagde missie dragen we het project aan u over.

WAAROM KIEZEN VOOR KONSEPT?

Creatieve ontwerpen, no-nonsense aanpak, correcte offertes, ervaring in diverse sectoren, één aanspreekpunt voor al uw vragen en opdrachten.
Wenst u meer info omtrent een opdracht of ontwerp? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Of kom gerust langs voor lekker kopje koffie.

ADRES

Konsept

Grafisch ontwerpbureau & advies 
Pater Damiaanstraat 12
3740 Bilzen

+32 472 22 32 17

info@konseptvormgeving.be

BE 0502 673 497

Where to find Konsept?

Ons grafisch ontwerpbureau kan je terugvinden in hartje Limburg.