KWALITEIT, AFWERKING & TIMING

… voor uw communicatie en drukwerk

KONSEPT GEEFT UW IDEEEN VORM

[konsept] con·cept; het, opzet, plan; ontwerp; iets ontwikkelen in gedachten (Latijn: concipere).
Alles begint bij het concept, het idee. Het moet origineel zijn, onmiddellijk de doelgroep aanspreken en beantwoorden aan het juiste strategische doeleinde.

PRIKKELENDE BOODSCHAP

Originele creaties voor uw on- en offlinecommunicatie

Konsept geeft uw ideeën vorm !

Vormgeving is vaak zo belangrijk, een beeld zegt vaak meer dan woorden. Wij vertalen uw concept of geheel van ideeën naar een origineel ontwerp. Ontwerpen betekent samenwerken, zo geeft Konsept een sterke expressie aan uw idee of project. Originele creaties voor uw on- en offlinecommunicatie, van kleinschalige opdrachten als een geboortekaartje tot het ontwikkelen van een huisstijl voor bedrijven. You name it, Konsept creates it!

konsept grafische vormgeving

We verdiepen ons zo ruim en goed mogelijk in creatie en afwerking waarbij Branding en Drukwerk centraal staan maar waarbij uw website niet vergeten wordt. Een greep uit ons aanbod: grafisch ontwerp & advies | logo & huisstijl | corporate identity | folders | brochures | uitnodigingen | jaarverslagen & nieuwsbrieven | magazines |  flyers |  affiches | POS materiaal | packaging | signalisatie | buitenreclame | campagnes & creatieve concepten…tevens staan wij in voor de verzorging van uw drukwerk!

Uitdagende boodschap die steek houdt

Konsept is een grafisch bureau te Bilzen voor zowel particulieren als bedrijven en met evenveel passie voor kleine als voor grote projecten. Elke opdracht wordt gezien als een uitdaging om uw boodschap een gepaste vorm te geven, en er mag al eens buiten de lijntjes gekleurd worden.

Ook zin in goed design? Aarzel niet en contacteer ons.

 


 

VERPAKKING

Maak van je verpakking een blikvanger

Wilt u dat uw verpakking niet over het hoofd wordt gezien? Soms heeft u maar een seconde om te overtuigen met uw doos, blik of blister? De meeste mensen beslissen pas in de winkel wat ze kopen, waardoor dat éne ontwerp een cruciale rol speelt.

Een verpakking moet niet alleen uw klant over de streep halen. Ze moet ook uw bedrijf goed positioneren en de juiste merkwaarden uitstralen. Package design is dan ook een aparte tak binnen grafisch ontwerp. Met specifieke eisen voor kleur, vorm en materiaal.

Konsept ontwerpt verpakkingen die gezien worden, die de klant overtuigen om uw product te kopen. Want daar draait het tenslotte om. Dit zowel voor bestaande als nieuwe verpakkingen. Verpakking

Uw digitale visitekaartje

U wilt uw producten en diensten aanbieden, informatie weergeven via internet of een webshop opstarten. Konsept ontwerpt stijlvolle websites die vooral gebruiksvriendelijk zijn gericht naar de eindgebruiker. Met de huisstijl van uw bedrijf zorgen wij er voor dat uw website de juiste uitstraling heeft, webdesign zoals u het wil.

Betaalbaar webdesign

Of u nu een bedrijf, KMO of zelfstandige bent, een website hoeft niet altijd duur te zijn. Konsept biedt diverse websitepakketten aan voor groot en klein. Tevens helpen wij u met uw domeinnaam en hosting(pakket)**, wij kunnen dit voor u aanvragen of eventueel verhuizen. Uiteraard kan u bij Konsept ook terecht voor een prijs op maat, bijvoorbeeld wanneer u een extra pagina wil toevoegen aan uw starterspakket, een restyle van uw oude site of e-mailings.

Geen uitgebreide webstek nodig, dan kan het Starter pakket een oplossing bieden.
Ideaal voor kleine zelfstandigen en KMO’s die op het internet aanwezig willen zijn.

STARTER


Eigen grafisch ontwerp(kan in uw huisstijl)
Homepage met max. 4 andere pagina’s
Contactformulier & eenvoudige fotogalerij
Aangepast hostingpakket en domeinnaam
U bent meer dan een starter en dit wil u ook laten blijken via uw website of u heeft veel inhoud weer te geven, dan kunnen we u verder helpen met het BASE pakket.

BASE


Grafisch ontwerp
Homepage met max. 10 andere pagina's
Contactformulier, fotogallerij, google maps...
Aangepast hostingpakket en domeinnaam
Het webpakket PRO biedt naast de mogelijkheden van het BASE webpakket tal van mogelijke uitbreidingsmodules*.

PRO


Grafisch ontwerp
BASE webpakket met extra uitbreidings-
mogelijkheden (blog, talen, kalender...)
Aangepast hostingpakket en domeinnaam
 

 *Mogelijke uitbreidingsmodules: blog, gastenboek, meertalige website, SEO (uitgebreide zoekmachine analyse), webshop, breadcrumbs, nieuwsbrief
**Jaarlijks terugkerende kosten: hosting of hostingpakket, ruimte die u betaalt om op het internet aanwezig te zijn.

Waarom kiezen voor Konsept?

Creatieve ontwerpen, no-nonsense aanpak, correcte offertes, ervaring in diverse sectoren, één aanspreekpunt voor al uw vragen en opdrachten.
Wenst u meer info omtrent een opdracht of ontwerp? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Of kom gerust langs voor lekker kopje koffie…

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

KONSEPT Vormgeving | Pater Damiaanstraat 12 | 3740 Bilzen | +32 472 22 32 17 | info@konseptvormgeving.be
 

LOCATIE